Connect with us

Італія

Мілан ставить Леао ультиматум щодо майбутнього

Поделиться

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, Мілан зараз хоче знати, чи продовжить Рафаель Леао свій контракт. Россонері не хочуть ризикувати можливим відходом португальця наступного року в якості вільного агента.

Чинний контракт Леао з ” Міланом” закінчується в червні 2024 року, і директори “россонері” готові знову зустрітися з оточенням гравця найближчими днями. Тим часом португалець повернувся до тренувань у Міланелло після міжнародної паузи на день раніше запланованого.

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, Леао очікує 7 мільйонів євро за сезон плюс бонус за підписання контракту та 16 мільйонів євро, щоб допомогти йому сплатити фінансовий штраф лісабонського «Спортинга».

Мілан пропонує португальцю трохи меншу зарплату, хоча він все одно залишиться найбільш високооплачуваним гравцем у клубі. Крім того, россонері не бажають брати участь у фінансовому штрафі Леао.

Крім того, італійські журналісти припускають, що «Мілан» міг би виправдати очікування Леао, мовляв, незважаючи на підписання нового контракту, португалець буде проданий наступного літа. Звичайно, без урахування згаданого штрафу.

0

Автор публикации

не в сети 7 месяцев

admin

0
Комментарии: 2Публикации: 540Регистрация: 03-01-2021
Комментировать

Комментировать

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Італія

Крімен хоче примирення з Наполі. «Поширюймо єдність, повагу та розуміння»

Поделиться

Кілька теплих слів на адресу клубу та вболівальників «Наполі» висловив Віктор Осимхен. Навколо форварда була якась плутанина, але, схоже, все йде в правильному напрямку.

Останнім часом у Віктора Осімхена були великі проблеми з “Наполі” . Клуб опублікував глузливе відео за участю нігерійця на офіційному профілі в TikTok. На відео видно нереалізований пенальті. Це явно не сподобалося гравцю, який був обурений всією ситуацією та навіть погрожував судом.

Тепер Осімхен вгамував свої емоції і вирішив написати кілька теплих слів уболівальникам і клубу.

– Приїзд до Неаполя у 2020 році був для мене чудовим рішенням. Мешканці виявили до мене стільки любові та доброти, що я не дозволю нікому стати між нами. Пристрасть людей Неаполя підживлює мій вогонь, щоб завжди грати серцем і душею, і моя любов до герба непохитна, тому що я ношу його з гордістю. У мене багато друзів-неаполітанців, які стали частиною моєї родини та повсякденного життя… Давайте продовжувати поширювати єдність, повагу та розуміння. Forza Napoli Semper, – написав Віктор у своєму Instagram-акаунті.

0

Автор публикации

не в сети 7 месяцев

admin

0
Комментарии: 2Публикации: 540Регистрация: 03-01-2021
Читать далее

Італія

Ювентус планує продовжити контракт зі своєю зіркою

Поделиться

La Gazzetta dello Sport повідомляє, що Ювентус думає про продовження контракту з Федеріко К’єзою, чинний контракт італійського гравця закінчується в червні 2025 року.

Федеріко К’єзу пов’язували з переходом з Ювентуса влітку . Нападник був у списку бажань клубів Прем’єр-ліги, але зрештою вирішив залишитися в Турині. Його нинішній контракт закінчується через два роки, але є багато ознак того, що пригода зі Старою синьйорою може тривати набагато довше.

La Gazzetta dello Sport пише, що Ювентус хотів би продовжити з ним контракт. Міланський щоденник повідомляє, що К’єза розраховує на зарплату в 7 мільйонів євро, або рівно стільки ж, скільки отримує Душан Влахович. Зараз італієць заробляє приблизно на мільйон євро менше.

Цього сезону Массіміліано Аллегрі перевів К’єзу з флангу в центр атаки, і очікується, що це стане ключовою зміною в грі «Ювентуса». Наставник вважає, що гравець атаки не зміг повною мірою показати свою майстерність на бічній лінії.

0

Автор публикации

не в сети 7 месяцев

admin

0
Комментарии: 2Публикации: 540Регистрация: 03-01-2021
Читать далее

Трансфери

Чемпіон світу може перебратися у Рим

Поделиться

Ймовірно, незабаром Леандро Паредес змінить клубні кольори. Журналіст Фабріціо Романо поділився новими новинами про аргентинця, припускаючи, що перехід до «Роми» неминучий.

Леандро Паредес – опорний півзахисник, який має контракт з “Парі Сен-Жермен” до кінця червня наступного року. Тому цього літа клуб з «Парк де Пренс» має одну з останніх можливостей заробити на трансфері за участю футболіста.

Журналіст Фабріціо Романо повідомив, що гравець дуже близький до переходу в «Рому» . Залишилося визначити лише кілька деталей. Аргентинець за кілька днів має вирушити до Італії для завершення угоди.

Сам гравець не приховує, що хоче приєднатися до команди Жозе Моурінью. Раніше в ЗМІ вже з’являлися новини про те, що футболіст знайшов житло в Римі. Ринкова вартість гравця оцінюється в 12 мільйонів євро.

У попередній кампанії «джаллороссі» посіли шосте місце в таблиці Серії А. Таким чином, у сезоні 2023/2024 команда з Риму зіграє в Лізі Європи.

0

Автор публикации

не в сети 7 месяцев

admin

0
Комментарии: 2Публикации: 540Регистрация: 03-01-2021
Читать далее

Популярное

Авторизация
*
*
Регистрация
*
*
*
Генерация пароля